måndag 13 juni 2011

Minstingen blöjfri

Efter en sanslöst lång paus, ska här äntligen bli bloggande av igen. Hur ska jag annars kunna komma ihåg allt som har hänt?

Största händelsen under den senaste tiden är nog att minstingen har blivit blöjfri. Bara så där. Tänkte att det inte var lönt att tjata på henne, utan att det kommer väl när det kommer. Det började med att hon tog av sig blöjan själv ibland under natten och la den snyggt på stolen bredvid sin säng. Fullkissad. Ändå inte en enda olycka i sängen. Sedan fick hon nog lite draghjälp av att hon fick utslag i rumpan och upptäckte nog då hur skönt det var att vara utan blöja. Även om hon fick salva i rumpan, så tar det ju ett tag innan plitorna försvinner. Det tog två dagar och sedan var hon helt torr - både dag och natt. Det är ett par veckor sedan och det har bara varit två olyckor på natten, där den ena skedde när hon inte han springa till toaletten.

Nästa steg är att hon ska lära sig att torka sig själv, men det kommer nog så småningom. Är så himla stolt över henne. Att själv gå på toaletten är stort nog. Det andra får komma sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar