söndag 26 december 2010

Annandag jul

Det har i vanlig ordning varit en hektisk jul ännu så länge, men varför bryta en fungerande tradition...? Det blev ändå en väldigt mysig julafton här hemma. Dottern fick en dator som hon har surfat på hur mycket som helst. Hon har blivit riktigt duktig på att surfa runt på bolibompas hemsida. Hon kommer troligtvis tycka det är för jobbigt att skriva med vanlig penna, så datorn kommer vara viktig för henne framöver och nu när hon önskade sig en dator så kändes det bra att uppmuntra den delen. Vi fick tag på en begagnad dator som vi har gjort om till en Helo Kitty-dator. Dottern bryr sig inte om prestandan, utan är nöjd om det bara går att surfa på Bolibompa-webben och skriva i t ex Word. Fast frågar man henne nu, så hävdar hon att hon blev mest glad för målarboken med Jordgubbslisa... Minstingens favoritpresent var nog den stora Barbapapan som hon fick av oss. Hon tjöt i vart fall av glädje när hon fick den och hon har haft den i sängen hela natten. Det är en stor sacosäck som är ungefär lika stor som hon.

I går var vi hos min morbror med fru. De har alltid fantastisk mat, så det är lika roligt varje gång att komma dit och äta. Det blev sent bör barnen, så vi kom alla i säng ganska sent. jag och mannen försökte jobba en del från sängen med vårt nystartade företag, men det gick så där. Vi fick iväg några mail, men det var allt.

Förhoppningsvis sover barnen länge idag. Annars kommer de inte alls vara på ett roligt humör senare under dagen... Just nu sover alla. Det är bara jag som är vaken, men det är helt underbart att få vara uppe själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar