måndag 12 juli 2010

Flytt

Så var det snart dags för flytt. Om närmare bestämt 2,5 timmar är det dags. Det är en klibbig värme ute, trots att det fortfarande är ganska tidigt på morgonen. Har en del kvar att packa. Det är märkligt, men hur tidigt man än börjar så tar det liksom aldrig slut. Har satt en ära i att allt ska vara färdigpackat och nermonterat tills att flytten startar. Får se om jag klarar det... Mannen och dottern sover fortfarande i sovrummet, så där går det inte att ta de sista sakerna. Vill inte heller väcka pappa, som sover tillsammans med deras hund i det forna lekrummet.

Det känns lite sorgligt att lämna huset och gatan. Har trivts väldigt bra och det är ju så mycket som vi har gjort på huset. Det nya huset är ännu finare, men det ligger mitt i en jordhög, som det ofta blir när det är helt nybyggda hus. Vi har fått offert på plattläggning och jag hoppas att vi har råd att fixa det direkt. Det är inte så bra med stor nivåskillnad upp till ytterdörren när man har en dotter i rullstol... Trädäcket blev klart igår, så det går i vart fall att befinna sig utomhus, även om det fortfarande inte finns någon gräsmatta eller annan form av trädgård att tala om.

De nya ägarna till vårt gamla hus kommer köpa en del gardiner, rullgardiner och en köksbänk av oss. Känns skönt att inte behöva montera ner allt.

Håller tummarna hårt för att vi får internet snabbt på plats i det nya huset... och vanlig fast telefon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar