söndag 4 juli 2010

Sommarvärme

Det har verkligen varit en helt knasigt varm dag idag. Barnen har gungat massor. Gissar att det har varit skönt med vinddraget. Dottern har sett en del på tv - antagligen för mycket - och minstingen har farit upp och ner i den lilla poolen där ute.

Dottern hade i vanlig ordning svårt att sova i natt och tillbringade halva natten i vår säng. Varmt och trångt... Inte bästa förutsättningarna för att sova gott... Tror hon somnade om ordentligt först när jag gick upp med minstingen vid halv sju-tiden.

Gjorde ett tappert försök att sova en stund när minstingen sov vid lunchtid idag, men det var helt omöjligt att somna. För mycket att göra, för ljust, för varmt och dessutom täpt i näsan. En extremt kass kombination.

I morgon är planen att köpa garderober på IKEA till det nya huset. Vi har sett ut en riktigt fin - som är 10 cm för bred... Planen är nu att kolla om det går att såga av en del av ena stommen... Varför inte lägga på sig lite mer arbete när vi har så lite att göra...? Å andra sidan blir de nog väldigt fint om det fungerar. Annars blir det ett konstigt hål på 40 cm mellan garderoben och väggen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar