måndag 19 juli 2010

Flytten

Det har gått en vecka sedan vi flyttade. Huset är fortfarande fyllt med flyttkartonger, trots att vi har packat upp massor. I helgen kom nästan hela konsollhyllan på plats där alla böckerna ska vara. Typiskt nog så hade vi köpt för få hyllplan. Bara att ta en tur till IKEA igen... Det har blivit många turer dit de senaste dagarna.

Är så oerhört glad att vi prioriterade ett trädäck. Trädäcket var klart dagen innan vi flyttade hit och vi har redan använt det massor. Det är lagt så att dottern själv ska kunna ta sig ut och in och det fungerar faktiskt. Hon kör lyckligt in och ut mellan trädäcket och vardagsrummet/köket. Det känns som om detta kommer kunna bli ett riktigt drömhem när det är klart. Omgivningarna är fantastiskt vackra och det tar inte mer än 5-15 minuter ner till vattnet, beroende på vilken strand man vill gå till.

Det är lite knepigt att leva mitt i ett kaos. Avskyr verkligen det! En av dotterns nattassistenter har bett om att få hjälpa till, om det är något hon kan göra. Hon tycker det är roligt att arbeta med händerna och om det finns någon möjlighet så hjälper hon gärna till. Igår hjälpte hon till massor. Inte säker på att hon skulle hålla med om att hon gjorde massor, men i mina ögon gjorde hon det. På något sätt är det också så mycket roligare att hålla på och jobba om man är fler. Dessutom blir inte jag och mannen lika irriterade på varandra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar