onsdag 25 november 2009

Fixarkväll

Minstingen somnade snabbt ikväll, medan dottern tog desto längre tid på sig. Hon ropade flera gånger efter att jag lagt henne och konstaterade att hon var vaken. Hade hon fått bestämma hade hon fått komma ner och titta på tv eller sitta i rullen och leka. Kompromissen fick bli att hon fick sova i mannens säng. Kan inte ha tagit många minuter för henne att somna efter att jag hade burit över henne.

Förra helgen när hon var hos sin mormor och morfar så fick hon en docka. En docka hon hade valt helt själv. Frågar man henne vem hon fick den av så är svaret "leksaksaffären". Dockan har t o m börjat konkurrera ut nallen! Den ska med precis överallt. I sängen, på toa, i bilen, fram till grinden på dagis (längre än så får inte vare sig dockor eller leksaker komma)... Det är så sött att se henne så glad i något. Dockan ser ut att frysa något. Några kläder har hon ännu inte, men jag antar att det kan bli en bra julklapp till henne. Dottern har kommenterat vid något tillfälle att dockan nog fryser, så när hon åker i bilen är hon ordentligt insvept i en filt där hon sitter i dotterns famn.

Denna veckan tentapluggar vår assistent och vikarien kunde inte heller. Även om det bara är en vecka, så märks det snabbt hur mycket avlastning vi faktiskt får när hon är här. Dottern har dessutom blivit väldigt förtjust i sin assistent vilket underlättar mycket. Hon blir överlycklig när hon ska sova över. Mycket sött! Gör det också så mycket enklare för oss som föräldrar. Tycker vi har vant oss snabbt vid att ha någon annan i huset.

Dags att återgå till alla mail...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar