söndag 14 november 2010

En förkyld fars dag

Det har verkligen varit en överhektisk dag. Hade nog behövt vila istället... Först ett mycket produktivt möte med FunWheels. Det är verkligen underbart när det flyter. Det kändes som om vi var så samstämmiga. Vi lyckades förvisso inte hinna med hela dagordningen, men det var nog en önskedröm att hinna igenom allt... Sedan iväg för att hämta dottern hos sin stödfamilj för att slutligen äta middag hos svärfar på vägen hem. Puh... Det har varit en trevlig dag, men jag är verkligen helt färdig.

Hela familjen är snorig. Mannen har klarat sig lindrigt undan, men minstingen är hostig och näsan rinner hela tiden, dottern är knastäpt och jag är trött och snorig. Stackars lilla minstingen, hon hostade vid middagen så att hon kräktes. All mat hon hade tryckt i sig kom upp. En djup tallrik, som råkade stå framför henne fylldes snabbt, men kräket kom (självklart) även på kläderna, på duken och mattan under henne... Lilla söta minstingen. Fast så fort allt kommit upp, var hon som vanligt igen. Det är märkligt med barn att de är som vanligt igen så fort de fått upp allt kräk. Nu sover hon djupt, liksom dottern.

I natt blir det inte någon BiPAP för dottern. Känns inte riktigt som en bra idé när hon är så förkyld. Samtidigt känns det väldigt tryggt att det finns någon inne hos henne hela natten, som kan titta till henne, ge henne nässpray och hjälpa till att vända henne när hon behöver. Åh, vad jag är glad för våra assistenter! De har verkligen lyckats höja vår livskvalitet även om jag tyckte det var jobbigt i början att ha någon hos oss hela tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar