söndag 16 maj 2010

Söndagströtthet

Känns som om hjärnan består av sirap. Dottern sitter framför tv:n och tittar på "Jordgubbs-Lisa" för hundrade gången denna helgen. Numera kan hon större delen av texterna till de låtar de sjunger. Vi har gjort en deal. Hon får titta på filmen innan det är dags att lägga sig, men i gengäld så blir det inte någon nattsaga. Nallen ska tydligen läsa en saga för henne istället.

Borde sätta mig ner och jobba lite, men hjärnan vill liksom inte komma igång. Har istället gjort ett tappert försök att försöka planera lite med mannen, men det går sådär... Känns som om det är miljoner beslut som behöver tas inför flytten. Orkar bara inte tänka hela tankar.

Har bokat in en resa till Liseberg med RBU och dottern. I slutet av förra veckan så trillade det in en inbjudan till bröllop just samma dag. Så typiskt! Har inte sett inbjudan fysiskt ännu, men mannen har fått den muntligen. Nu pågår jakten att se om någon av dotterns assistenter vill följa med henne dit. Känns lite tungt. Hade väldigt gärna åkt dit med henne själv... Det var verkligen en underbar resa förra året.

Känner mig lätt stressad inför tisdag när jag ska hålla i en utbildning. Satte ihop ett utkast igår som jag nog borde fortsätta göra färdigt. Orkar bara inte...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar