fredag 19 juni 2009

Dagis och blöjor

Insåg ikväll när vi bytte blöja på dottern att hon haft samma blöja på dagis sedan hon kom dit efter besöket på barnhabiliteringen vid lunchtid... För det första har vi sagt till att hon ska vara utan blöja, för det andra så är det ändå väl lång tid att ha samma blöja i 4 timmar...

Hon borde i vart fall ha varit på toaletten däremellan. Dottern kissade på sig 3 gånger på barnhabiliteringen och till slut var alla extra ombytena slut och det enda som återstod var blöja. På dagis har vi fortfarande kvar ett paket med "vanliga" blöjor, medan vi har byxblöjor på där hemma. Av den anledningen var det rätt lätt att dra slutsatsen att inget blöjbyte hade skett sedan lunchtid. Det är inte okej.

Blir så trött. Det är så mycket att driva och så många att ligga på. Jag tycker egentligen om att driva saker, men vissa saker borde vara en självklarhet. Jag borde inte behöva ligga på för att dottern ska få sina grundläggande behov tillgodosedda på dagis. Att det är ont om personal för att det går en magsjuka är inte en godtagbar ursäkt. Räcker inte personalen, så måste de ta in vikarier. Fungerar det inte heller då får de helt enkelt be föräldrarna (inte bara vi!) fixa barnvakt på annat sätt. Annars blir det lätt känslan av förvaring som sköts så gott det går, men inte på acceptabel nivå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar