tisdag 23 juni 2009

Trött....

Trött... Igen... Känns som ett återkommande tema.... Dottern har vaknat massor med gånger i natt och sedan bestämde sig minstingen för att det var lagom att gå upp kl 5... Suck... Kommer bli en trött dag på jobbet...

Dagis har tagit initiativ till ett möte på måndag. De tycker att det har varit onödig friktion mellan oss. Håller med. De har ibland svårt att möta dotterns behov när den ordinarie extraresursen (hennes assistent) inte är där eller när de har ont om personal som t ex förra veckan när det var flera som var hemma pga sjukdom. Känns bra att de föreslår att vi ska träffas så fort som möjligt för att prata. Inget blir bättre av att vi är tjuriga på varandra eller att det blir irritation pga missförstånd.

Dotterns nya fina uterulle fungerar riktigt bra. Den är ultralätt, så hon kan faktiskt ta sig fram för egen hand i vart fall någon meter, även på asfalt. Nackstödet är lite väl stort, men det är lätt åtgärdat. Vi har tid på hjälpmedelcentralen idag för att lämna tillbaka den gamla tunga uterullen samt få lite annat tillfixat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar