onsdag 4 augusti 2010

Minstingen

Ibland när jag tittar på minstingen så känns det så fantastiskt när hon springer omkring. Att hon kan gå, att hon kan leka själv, ta sina leksaker själv och också ta sönder dem ibland... Det är som om jag inte riktigt kan bli mätt på detta under, hur hon obehindrat tar sig runt i huset.

Minstingen är riktigt kär i sin kudde. Den ska med precis över allt. Hon är så söt. Helst ska det vara den vanliga huvudkudden hon har i sängen, men finns inte den går det bra med annan kudde också. Det viktiga är att den är riktigt mjuk och hyfsat stor. En liten prydnadskudde är sällan tillräckligt lockande, mer än möjligtvis för några sekunder. Örngott har inte någon betydelse alls, vilket gör rengöring av örngottet enkelt. Den blir snabbt smutsig...

Sedan två veckor tillbaka har hon börjat säga att hon ska "hem". Hon tittar på oss, säger "hem" och "hej då". Sedan går hon mot dörren och tar sina skor. Får hon på sig skorna, så kommer hon ofta tillbaka för att säga "hej då" en gång till. Exakt vart hon ska gå är jag inte klar på. Vet inte om hon syftar på det gamla huset eller bara att något ska hända. När vi var i Tyskland så skulle hon "hem" flera gånger om dagen. Här hemma händer det bara någon gång emellanåt.

1 kommentar:

  1. Men ååå vad söt hon är då=) Kudden ska med till varje pris oavsett vad det är för kudde...sådär är vår Molly oxå, alltid kudde+snutte!!! Ibland blir man ju tokig på alla grejer som ska med så fort man ska åka till affären bara.
    Som jag förstår det (har inte läst allt än, läser ikapp=) så har ni flyttat in i nya huset=) Roligt och skönt för er att få komma i ordning. Klart lilltösen tycker att hon ska åka hem, säkert ovant för henne med nytt hem. Vi funderar på att bygga nytt hus och det första Mollan sa var att -men mamma! Hur gör vi med mitt rum, hur ska vi få med det? Så gulligt...men hon fattar väl snart att rummet stannar i huset...får muta med att hon kommer att få ett stooort rum;) Hoppas ni mår bra annars och sorry för att jag ännu inte svarat på ditt senaste mail)= Kram till dig

    SvaraRadera