söndag 29 augusti 2010

En intensiv helg

Det har varit en intensiv helg. Är helt slut. Tog en ensampromenad i eftermiddags. Behövde verkligen få komma ifrån och vara själv. I en timma vandrade jag omkring nere vid havet. Helt underbart. Gick en dryg halvtimma längs med vattnet och sedan genom villakvarteren tillbaka. Omgivningarna är verkligen vackra här. Mannen såg helt slut ut när jag kom tillbaka, trots att han hade vilat i minst en timma på sängen innan jag gick ut.

Nu ikväll har mannen planterat vårt äppelträd som vi fick förra helgen. Känns skönt att det är gjort. Det såg lite ledset ut här inne... Var väl heller inte helt opimalt att ha det stående i en bunke i köksdelen... Bara en tidsfråga innan minstingen skulle välta ner det.

Dottern var så söt tidigare ikväll. Hon ville absolut vara prinsessa, så jag hjälpte henne att ta på prinsessklänningen, sedan skulle tiaran på och läppstiftet så att hon fick en mun som var bra att pussa med...(!) Hon måste ha sett på prinsessan och grodan väl många gånger... ;o) Det är mycket prat om giftemål, pussar, att göra sig fin osv. Det hade kanske kommit även om hon inte sett på prinsessan och grodan fem miljoner gånger, även om det är lätt att koppla ihop det med filmen. Oavsett så är det väldigt sött. Försökte få en bild på henne när hon hade sin prinsessklänning på, men det vägrade hon. Synd. Förhoppningsvis så blir det fler tillfällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar