lördag 9 oktober 2010

Vårt nya företag

Vårt nya företag tar ganska mycket tid. Det gör att jag inte alls har haft lika mycket vare sig tid eller energi att skriva på bloggen. Fast det är roligt med företagandet. Det skapar mycket energi, även om det självklart också tar en hel del. Det har t ex inte blivit tillräckligt med sömn de senaste dagarna.

Försöker se företaget som en hobby för att inte leva ut ambitionerna fullt ut. Det finns helt enkelt inte tid till det. Är övertygad om att företaget har en fantastisk potential om vi sköter våra kort rätt och avsätter tillräckligt med tid. För det tar ju tid. Även om det är rolig tid, så tar det tid. Har miljoner idéer i huvudet som snurrar runt, men på tok för lite tid för att omsätta idéerna till färdiga prototyper som vi kan börja tillverka försäljningsex av.

Har också träffat massor med trevliga människor under den senaste tiden. Personer som jag kanske inte annars hade träffat och pratat med. Försöker intervjua precis alla som jag träffar och som själva sitter i rulle. Frågar om det finns något de önskar hade sett annorlunda ut när det gäller hjälpmedel eller om det är något de saknar. Det räcker med lite info för att min hjärna ska gå igång. Det är så oerhört stimulerande att få träna sig själv att tänka utanför ramarna, att fundera hur man skulle kunna lösa olika problem. Lösningen behöver dessutom vara både relativt enkel och framför allt billig att tillverka. Vårt koncept är lite som IKEA - en billig produkt som alla har råd med. Fast det räcker inte med att den är billig, den måste också vara tilltalande, både för föräldrarna och för barnet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar