tisdag 20 oktober 2009

London

Det var ett tag sedan jag skrevs, men det har varit intensiva dagar - och dessutom är det strul med internet här hemma.

Förra veckan var det först utbildning i Stockholm tis-ons och sedan iväg på semester till London på torsdagen. Bara jag och mannen! Torsdag-söndag. Helt underbart! Vi hade bokat biljetter till Hairspray och jag ville till T.M Lewin (underbara skjortor!), men i övrigt hade vi inte något alls bokat. Det var så underbart. Att bara få släppa alla måsten och inte ens ha ett fullspäckat schema att följa. Att kunna släpa sig ur sängen sent, sitta och äta frukost vid 11-tiden, glida in till London vid lunchtid och sedan bara vara tills vi (läs jag...), blev trötta och tog tunnelbanan tillbaka till goda vänner. Det var verkligen behövligt! Egentligen så köpte vi inte så mycket prylar (kom hem med en handväska, ett läppglans, 3 skjortor och en väldigt fin - och egentligen för dyr - kappa). Mannen köpte ett par saker och en liten pryl till dottern som hon ska få i julklapp. Skulle antagligen kunna skriva hur mycket som helst om resan, men har inte riktigt ork just nu.

Har lyckats rubba lite på dygnet. Borde ligga i säng för länge sedan, men är fortfarande pigg! Hur nu det kan komma sig... Första natten hemma sov vi båda dåligt - trots att inga barn störde... och natten till idag vaknade dottern, i vanlig ordning, ett antal gånger.

Denna veckan är det galet många sjukhusbesök. Mannen avverkade två tillsammans med dottern igår, i morgon är det uppföljningsmöte med hela teamet på habiliteringen och på fredag är det utbildning hela dagen för oss föräldrar. Får se hur vi gör med minstingen. Vi kan ju knappast ta med henne...

Borde nog gå och lägga mig nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar