söndag 4 oktober 2009

Ut och resa med rulle?

Det är helt tyst i huset. Både minstingen och mannen sover. Skönt. Att det kan vara så underbart att bara få vara helt själv. Har hunnit med massor av småfixande nu på morgonen. Idag har vi inget alls planerat, inte mer än att dottern kommer hem vid 17-tiden. Ska försöka hinna med att sova lite i eftermiddag. Är nog bra att passa på att sova ut så mycket som möjligt nu när det finns möjlighet.

Oktober har verkligen gjort sig påmind denna helgen. Det har regnat och blåst precis hela tiden sedan i fredags kväll. Fast det gör inget, det är rätt mysigt att sitta inne och höra hur det viner där ute. Känner mig lugnare än på länge. Att en helg kan göra sådana underverk!

Jag och mannen pratade igårkväll om att vi nog borde passa på att boka in en resa med hela familjen. Det känns som ett jättejobb, men det blir nog knepigare den dagen dottern får andningsmask - i vart fall om någon behöver sitta intill henne och vaka hela natten. Ska börja kolla runt lite vad det finns för möjligheter. Kanske till ett varmare resmål? Hoppet står till att någon av våra föräldrar följer med och avlastar. Annars orkar vi nog inte. Någon som har tips på bra handikappvänliga resmål om man reser med rullstolar och små barn - och som inte kostar skjortan?

2 kommentarer:

  1. Hej, har ni tittat på Teneriffa? Los Cristianos... Tillgängligare finns nog inte, med såpass kort resa. Annars är ju Florida ett tips.
    Lycka till med allt!

    SvaraRadera
  2. Hej,
    Nä Teneriffa har vi ännu inte titta på. Har du tips på bra hotell? Florida känns lite för långt i väg. Blotta tanken på den långa flygresan gör mig ganska matt... Två små barn att underhålla varav den ena inte kan ta sig runt själv... Tror inte att innerullen får plats i gången - om vi ens hade fått ha med den inne i planet.

    SvaraRadera