söndag 6 december 2009

Överklaganden och vaccination

Mannen har skrivit ihop ett förslag på överklagande till Länsrätten angående det beslut om bostadsanpassningsbidrag vi fått. Sitter och funderar om det är något mer vi borde ta upp eller om vi skulle skriva det på annat sätt.

Har huvudet fullt av allt som behöver fixas och ordnas. Svårt att hålla isär allt. Ändå har vi haft en hyfsat lugn dag. Dottern har varit hos sin stödfamilj under dagen, så det har bara varit minstingen att ta hand om. Det var egentligen inte stödfamiljens helg, men de undrade om Tilde ändå kunde komma dit för dagen, eftersom de skulle ha pysseldag. Hon ville inte alls dit i förmiddags, men när hon kom hem nu ikväll hade hon ett stort leende på läpparna och visade stolt upp allt hon hade gjort: lussekatter, pepparkakor med kristyr och pepparnötter. Det hade funnits en annan flicka där också som hon hade lekt med. Verkar som om hon har haft en trevlig dag.

Vacinerade minstingen idag. Kom på det 10 min innan vårdcentralen stängde... Panik! Var på plats 2 minuter innan de skulle stänga. Vi var sist in... De hade precis börjat packa ihop. Vilken tur att vi kom ihåg! Det har varit mycket diskussioner fram och tillbaka bland vännerna om man ska vaccinera så små barn, men för oss kändes det som en självklarhet. Hon är ju så liten. Inte säkert om hon skulle klara av svininfluensan om hon hade fått det. Nu är alla i familjen vacinerade - i vart fall första omgången.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar