torsdag 16 september 2010

Minstingen 2 år

Den noggranna läsaren av min blogg kan nog konstatera att det är tur att jag inte jobbar som mattelärare... Självklart är det två år tills dottern börjar i skolan. Suck. Man ska helt enkelt inte skriva på bloggen när man är trött, har ont i huvudet eller något annat.

I morgon fyller minstingen två. Har haft riktigt svårt att komma vad vi ska köpa till henne. Var först inne på att det skulle vara en lite finare present, något lite dyrare som vi kanske inte skulle ha köpt annars. Helt omöjligt att komma på något... Hon har ju redan så mycket. En kollega räddade mig. Hon frågade om minstingen inte gillade smycken, glitter och sånt', för det hade hennes dotter gjort som liten. Det är ju faktiskt antalet paket som är det viktiga. Nu har jag köpt klämmor, glittriga vantar, en liten handväska, kritor, en tröja, ängelvingar och ett trollspö. Inte så dyra saker, men hyfsat många. Tror hon kommer bli glad. Har köpt ett lila halsband till dottern också, så att hon också får något i morgon bitti.

Vi har bestämt oss för att det riktiga firandet får bli på kvällen, när barnen kommit hem från dagis. Fast lite fest måste det ju vara i morgon bitti också. Ett paket var och en varsin Risifrutti. Frukost på sängen, som vi annars har som tradition, får bli nästa år. Det blir liksom inte samma sak med spjälsäng. Vi hade som ambition att minstingen skulle få riktig säng till sin födelsedag - egentligen långt tidigare - men den envisas med att vara slut på IKEA. När det väl finns inne, så hinner vi inte dit och sedan är den slut igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar