lördag 9 januari 2010

Husleverans!

De gräver för fullt på vår nya tomt. Känns spännande. I morgon ska vi åka förbi, titta och ta foto. Blir inte att jag åker förbi tomten annars. Mitt liv är fullt med andra grejor för att jag ska prioritera det... Kanske synd... Mannen håller desto bättre koll på vad som händer där ute.

Igår fick vi "defenitiv leveransbekräftelse" av huset. Första leveransen sker på dotterns födelsedag, den 25 januari ca kl 07.00. Känns stort, vilket även fakturan gjorde som kom igår... 120.000 kr skojar man inte bort i första taget... Tur att vi har byggkreditiv... Inte så att vi råkar ha så mycket pengar över på räkningskontot... Känns helt knäppt att få räkningar på sådana summor, även om jag antar att det kommer att komma räkningar som är betydligt högre än denna.

Ska bli helt underbart när huset väl är klart och färdigbyggt. Tänk, då kan dottern själv köra in till badrummet och tvätta sina händer. I vårt nuvarande hus kan hon inte tvätta händerna i handfatet, inte ens om vi hjälper henne. Istället är enda chansen att hon får en låg bytta med vatten framför sig - vilket inte händer så ofta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar