lördag 9 januari 2010

Tidig morgon

Puh... Minstingen vaknade 5.30. Jag vet, det finns säkert andra föräldrar som har det värre, men det är för tidigt! En flaska välling och hopp om att hon skulle vilja sova igen... Självklart inte! Istället vaknade dottern en stund senare. Ligger knäppt i sängen. Upp med minstingen på armen och rätta till henne. Inte lönt att lämna minstingen nere på bottenvåningen. Hon är inte så glad att bli själv, ens för en liten stund.

10 minuter senare bestämmer sig dottern för att hon nog ändå måste upp... Jäsp... Hon tycker att hon hostar och måste nog ändå ha hostmaskinen. Knappast något att argumentera emot. Ner med dottern, fram med inhalatorn. Upp med minstingen, som vid det här laget visar tydliga tecken på trötthet - vilket hon försöker ignorera när hon hamnar i sängen genom att gallskrika. Minstingen har nu sovit i 1,5 timma, vilket väl är ett bevis nog på att hon faktiskt var trött ändå...

Ska försöka sova lite i em. Ikväll blir det besök av kompisar från Italien och det vill jag knappast sova ifrån. Det är inte så ofta vi träffas. Det går nog 1,5 år emellan... De har aldrig varit hemma hos oss tidigare, så det ska bli kul att visa huset vi ändå ska flytta ifrån... :o)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar