lördag 23 januari 2010

Pingvinkläder

Mannen har precis åkt iväg till Frimurarna. När han stod framför spegeln för att fixa till fracken tittade dottern på honom och sa: Vad fin du är! Mannen tackade för komplimangen och såg väldigt glad ut. Sedan lyckades dottern ta udden av sin komplimang genom att säga: Jag vill också klä ut mig! Hon är så söt dottern. Hennes kommentarer är så genomärliga och så oerhört gulliga.

Snart är det dags för kalas. På måndag blir dottern 4 år och självklart ska det bli kallas. Kl 2 kommer kompisarna. Mannen hade lyckats räkna fel, så det blev panikstressen till affären för att köpa lite mer godis. Är inte helt säker på att barnen skulle tycka att det var okej om en av dem blev utan godispåse...

Mamma har kommit hit för att hjälpa till. Är väldigt tacksam för hjälpen. Det var en förutsättning för att mannen skulle kunna åka iväg till Frimurarna. Pappa har lyckats få med alla sina döttrars män som medlemmar i Frimurarna och sedan har en del kompisar till dem också hängt på, så nu är de ett hyfsat stort gäng som emellanåt träffas och kör sina ritualer. Är inte helt säker på vad de gör, mer än att de är väldigt stiligt klädda och att de avslutar det hela med att äta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar