söndag 21 februari 2010

Kalas x 2

Igårkväll var det födelsedagskalas hos en kompis, vilket gjorde att minstingen kom ganska sent i säng. Mannen hade stora förhoppningar om att hon skulle sova i vart fall lite längre - det var hans tur att ta vällingpasset. 04.50 tyckte minstingen att det var lagom att gå upp. Somnade snabbt om, medan mannen tvingades upp. Hon gick i vart fall med på att sova ett par timmar till efter att hon slukat sin välling.

Idag var det dags för kalas igen. Stödfamiljens dotter fyllde 1 år. Dottern var hur uppspelt som helst. Det var verkligen trevligt att få träffa de flesta av alla de människor hon omger sig med när hon är hos sin stödfamilj. Alla dessa personer som vi bara hört namnet på. Kändes lite märkligt på sitt sätt att hon var så välbekant för alla som var där, medan vi inte kände en enda - mer än stödfamiljen.

Minstingen måste ha tryckt i sig ett helt paket med "Tom och Jerry-kex" under de timmar vi var på plats. Hon insåg snabbt lyckligt att hon nådde upp till bordet där fatet med kexen stod. Mätt och belåten somnade hon på mindre än 5 sekunder när vi skulle köra hem. Väl hemma lyckades hon kissa ner sig i samband med blöjbyte. Inte mycket annat att göra än att fylla upp badkaret under tiden mannen ställde sig att fixa kvällsmat. Trots att hon måste varit både trött av en intensiv eftermiddag och mätt från kexen, så lyckades hon trycka i sig en ganska stor portion blodkorv till kvällsmat. Ibland känns det verkligen som om hon skulle kunna äta precis hur mycket som helst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar