onsdag 10 mars 2010

Tidig morgon

Minstingen vaknade i vanlig ordning kl 5... Efter lite protester gick hon med på att somna om igen efter att hon fått välling och ny blöja. Kändes inte lönt att lägga sig igen, utan passade på att sätta igång en tvättmaskin och städa undan alla prylar som ligger framme.

Strax innan 6 vaknade dottern. Hon brukar aldrig vakna så tidigt och sedan brukar det vara högljuda protester när det är dags att gå upp (i vart fall på vardagarna), men idag ville hon upp. Tror hon skulle behöva göra stort på toaletten, men det vill inte ut. Hon har försökt i flera dagar och idag kämpade hon verkligen, men inte. Inte ens en tillstymmelse till brunt. Gissar att det blir laxermedel ikväll om hon inte fått ut det innan dess.

Nu sitter hon lycklig i sin rulle i lekrummet och leker med "smågubbarna". Playmobil är verkligen en stor favorit och hon har ganska många prylar vid det här laget. Det är roligt att ibland tjuvlyssna på hennes lekar, hon lever verkligen sig in i rollspelet.

Idag på förmiddagen är det planeringsmöte på habiliteringen. Känner mig fantastiskt oförberedd, men chansar på att jag och mannen hinner prata oss samman under frukosten och i bilen på väg dit. Det är en fantastisk möjlighet att få träffa de flesta på habiliteringen och som är involverade i dottern och jag känner därför att jag verkligen borde ha förberett mig bättre... Borde tänkt igenom frågor och sånt. Andningsmasken känns som en viktig grej att ta upp. När är det tänkt att vi ska pröva ut den? Läkaren sa tidigare i slutet av mars, men vi har inte fått någon kallelse ännu. Barnsjukhuset är ofta väldigt sena med sina kallelser, så av den anledningen hade det varit bra att veta, så att vi inte är inbokade på en massa annat den dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar