söndag 11 april 2010

Gigantisk rulle...

Dottern var ute och provkörde den nya elrullen idag. Den är STOR... Den andra, som jag tyckte var stor innan, framstår som en liten söt gullig elrulle bredvid... Fast den nya är väldigt mycket bättre för henne. Enda nackdelen blir nog när vi är inne i stan och ska på fik eller kör runt i affärer. Den tar en del plats, både på bredden och längden.

Dottern var väldigt skeptisk först. Rullen körde inte alls som hon ville. Hon var sur redan när vi skulle ut och det blev liksom inte bättre när rullen inte uppförde sig på samma sätt som den gamla. Med lite tävling och choklad blev det en helt annan motivation och när hon senare upptäckte hur mycket fortare den faktiskt går, så blev det t o m ett stort leende i hennes ansikte. Tror hon kommer att lära sig att köra den väldigt fort. Krävs nog bara ett par gånger. Största problemet blir nog att få henne att lära sig hur långt bak den faktiskt går. Undrar om man kan sätta på backspeglar för att underlätta för henne?

Är väldigt glad att vi slipper betala själv... 130.000 kr är liksom inte något man bara hostar upp. Om man nu inte tillhör den lyckliga mannen i Helsingborg som vann 250 miljoner på Lotto för några veckor sedan.

Det märks på gräsmattan att den nya elrullen är betydligt tyngre och det är antagligen bara en tidsfråga innan hon kör på minstingen, men ännu så länge har hon klarat sig undan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar