onsdag 14 april 2010

P-tillstånd

I morgon går dotterns handikapp p-tillstånd ut. Kom på det i går... Så himla typiskt. Hade nog förväntat mig att det skulle komma någon form av påminnelse. Tillståndet gäller i ett par år, så det är inte så enkelt att komma ihåg när det går ut.

Ringde direkt till vår hemkommun, eftersom det är de som utfärdar tillstånden. Ville veta om jag behövde fixa fram läkarintyg eller annat intyg. Blev fantastiskt bra bemött! Kvinnan som är ansvarig menade att det är lätt att glömma och lovade att hjälpa oss att få fram ett nytt tillstånd snabbt. Om vi skickade in ett digitalt foto så att hon hade det så som i dag på morgonen, så kunde hon fixa att vi har ett nytt tillstånd att hämta på måndag. Hon erbjöd sig från början att ta det fotot som är på tillståndet idag, men det känns lite gammalt. Dottern har ändrat sig en hel del sedan det togs och om ytterligare ett par år, så kommer fotot verkligen vara gammalt...

Idag kom beskedet per mail. Fotot fungerar och ett kort kommer finnas färdigt att hämta på måndag. Vi hade kunnat få det hemskickat, men för att spara en dag så bestämde vi att vi hämtar det på plats istället.

Verkligt bra service - och denna kommun lämnar vi i sommar....!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar