söndag 25 april 2010

Söndag

Mannen har varit ute i huset i princip hela dagen för att sätta ihop skåpstommar från IKEA till kök och grovkök. Hans pappa, bror och ytterligare 3 kompisar hjälpte till, men det tog ändå ganska många timmar för dem att bli klara. Hade bakat en kaka på morgonen för att på något sätt försöka visa hur mycket deras hjälp betyder för oss. Tänkte det skulle kännas lite lyxigare och även vara godare än köpt kaka.

Dottern har varit iväg med sin assistent hela dagen och kom hem först nu kl fem. Jag och minstingen har varit hemma. Trots det fina vädret så har vi varit inne större delen av dagen. Drog på henne mannens raggsocka på den gipsade foten och var ute en stund och gungade med henne. Lyckades locka över grannbarnen som sysselsatte henne ganska länge vid gungan. Under tiden kunde barnens mamma och jag fika och sitta och titta på. Sämre kan man ha det!

Just nu sitter dottern och två grannbarn vid köksbordet och ritar, medan mistingen krälar runt i huset. Lätt missnöjd. Tror hon är hungrig. Allt har blivit försenat, men snart är maten färdig. Behöver bara koka lite till och under tiden passar jag på att skriva på bloggen.

Ser verkligen fram emot att huset ska bli klart så att vi kan flytta in!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar