måndag 5 april 2010

Hemma igen

Äntligen hemma från sjukhuset. Återstår att packa upp allt vi haft med oss. Mannen sitter och äter frukost och ska iväg och hämta minstingen om bara någon minut. Ska bli mysigt att träffa henne igen. Känns som om det blivit väldigt sporadiskt under påsken. Hon har ju tillbringat halva påsken hos sina kusiner...

Det gick inget vidare på sjukhuset. På torsdag ska vi in igen för att göra en specialmask till dottern. Hon ska sövas under en kort stund när plasten läggs på hennes näsa och stelnar. Tar nog bara ett par minuter, men det blir hela baletten med fasta och sådant på morgonen. Förhoppningsvis kommer hon att acceptera sin nya mask bättre.

Fram tills att allt fungerar så får vi räkna med att åka in till sjukhuste och spendera en eller två nätter med jämna mellanrum (gissningsvis varje eller varannan vecka). När våra nattassistenter är varmare i kläderna så kan förhoppningsvis de lösa av så att jag och mannen slipper sitta vakna hela natten.

Dottern är i vart fall vid gott mod. Just nu sitter hon och leker i vardagsrumme med sina älsklingsdockor - Playmobil. Hon kan leka i timmar med dem. Någon behöver vara i närheten, eftersom hon tappar prylar på golvet hela tiden, men så fort någon plockat upp dem så är hon igång med leken igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar