måndag 12 april 2010

Underbara kuddar

Minstingen har en stor förkärlek till kuddar. Gärna stora gosiga huvudkuddar. Ikväll insisterade hon på att bära med sig två stora huvudkuddar samt en extra nalle när hon skulle lägga sig. I spjälsängen hamnade utöver den vanliga kudden även två bilar (som hon absolut behövde ha i sängen, en bok och en brioleksak. Tillsammans med täcket och de övriga nallarna som låg där från början, så blev det rätt trångt. Fast hon verkade hur nöjd som helst och somnade direkt.

Frågar man minstingen om hon ska säga god natt till dottern, så springer hon fram till henne, klättrar upp så hon kommer så nära som möjligt och trycker sedan sin mun mot hennes. Det är så himla sött. Sedan klättrar hon snabbt ner och springer bort till trappan för att någon ska komma och öppna grinden för henne.

Upp för trappan och sedan är det normalt sett bara att lägga ner henne i sängen. Vill hon ha någon leksak med sig så är det helt i sin ordning. Hon tar bara leksaken och trycker den mot bröstet när hon lagt sig ner. Sedan är det bara att säga god natt och gå ut från rummet.

Det är bara de hela nätterna som saknas, d v s att hon slutar att vakna 3-4 gånger varje natt och att hon lär sig att det inte är frukostdags innan kl 05.30. Där går ändå en viss gräns... Väljer hon som, till slut, i morse att faktiskt sova ända fram till kl 7, så kommer jag absolut inte att klaga! Synd bara att hon var vaken i princip hela tiden mellan 04.30 och 05.20....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar